Regnbågsallén LTU
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Ändrade öppettider för universitetets entréer

Publicerad: 20 mars 2020

Från och med den 23 mars går universitetet över till samma rutiner som gäller sommartid avseende entréernas öppettider.

Nu när universitetet går över till distansläge innebär det att vi har färre personer som vistas i universitetets lokaler. Det gör att vi övergår till samma rutiner som gäller i semestertider där de flesta entréerna i Skellefteå, Piteå och i Luleå kommer vara tillgängliga med kortinpassering. För entréerna i Kiruna gäller fortfarande ordinarie öppettider.

I Luleå låser vi alla entréer till hus D, E och F. Vissa utpekade entreér i A-, B- och C-huset kommer att vara öppna mellan klockan 08:00-14:00. Detta möjliggör för besökare att komma i kontakt med Service Point, Universitetsbiblioteket, StiL samt Centrumrestaurangen och Unika boxen.

Att vi låser entréerna innebär inte att lokalerna är stängda. De är fortfarande tillgängliga för medarbetare och studenter med ett giltigt LTU-kort. Se till att du har ett uppdaterat LTU-kort och en fungerande kod.