Gelbe sommar/höst 2018
Tillträde till Gelbe under sommaren och hösten 2018 Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Ändrade öppettider i Gelbe

Publicerad: 4 september 2018

Under sommaren och hösten kommer Akademiska Hus att åtgärda skadorna som uppstod vid takraset i Biblioteket tidigare under året och det kommer samtidigt att genomföras en renoveringen av de offentliga ytorna. Med anledning av detta har universitetet beslutat att tillfälligt flytta en del av de böcker och bokhyllor som måste finnas lättillgängligt till Gelbe.

Detta beslut får konsekvensen att Gelbe under sommaren och hösten kommer att vara stängd för bokningar och endast mikrolandet kommer att vara tillgängligt för studenter på vardagar mellan klockan 11:00 och 14:00. Tänk på att ta med LTU-kortet för att komma in i lokalen.

Övriga dörrar och tider kommer Gelbe att vara stängt och endast tillgänglig för följande funktioner;

• ​Bibliotekspersonal
  • Lokalservice