11:50 14 nov

14 nov. 2019, 11:50 - 13:00
Luleå, Aula Aurora
Publicerad: 3 oktober 2019

Både under din studietid och i arbetslivet kommer du att hålla många presentationer med PowerPoint. David JP Phillips är här för att få slut på tråkiga presentationer, sövande tal och dåliga PowerPoints.

Under denna föreläsning får du smarta tips och redskap till hur du blir en inspirerande talare som trollbinder publiken, lindar åhörarna runt ditt lillfinger och får fram ditt budskap. Vi bjuds på en underhållande och fascinerande kunskapsresa om vad som ska styra en PowerPoint. Roliga, kreativa och inspirerande presentationer exemplifieras och varvas med tips och råd. Efter denna föreläsningen kommer du aldrig igen att se på PowerPoint på samma sätt som förut.

Med miljontals visningar på bägge sina TED-talks är David JP Phillips en världsprofil inom modern kommunikation. Hans unika perspektiv att blanda humor, allvar och vetenskap gör att föreläsningarna alltid är konkreta och fyllda med användbara verktyg samtidigt som de är underhållande och trollbindande.

Välkommen studenter, alumner och personal på Luleå tekniska universitet.

Föreläsningen kommer att sändas live för de som läser på distans/andra campusorter. Kontakta susanne.sundstrom@ltu.se för länk allra senast den 13 nov (därefter kan ingen länk skickas). Du ska inte anmäla dig i forumläret om du inte är på plats i aulan.