07:15 12 feb

12 feb. 2019, 07:15 - 08:00
Luleå, A109
Publicerad: 7 januari 2019

Kom och njut av en god frukost och lyssna på Andreas Larsson, VD på STUNS, styrelseordförande i företagsinkubatorn UIC och civilingenjör i Industriell ekonomi och teknisk doktor i industriell organisation från Luleå tekniska universitet.
Andreas är nyligen hemkommen till Sverige efter fyra år som diplomat vid Svenska Ambassaden i Washington DC som kontorschef vid Office of Science and Innovation där han fick uppleva president Obamas två sista år vid makten och turbulensen som tog vid då president Trump intog Vita huset.

Andreas har tidigare arbetat vid Stanford University i Kalifornien, varit managementkonsult vid Accenture, programledare på forskningsfinansiären VINNOVA, startat eget företag, jobbat med marknadsanalys på LKAB och varit tematiskt ansvarig för innovationsfrågor för Tillväxtanalys utlandskontor i Brasilien, Indien, Japan, Kina och USA.

Under Frukostklubben berättar Andreas om sin karriär och de vägar han valt, om att arbeta utomlands, om positiva erfarenheter men även om de utmaningar han stött på längs vägen. Självklart delar han med sig av sina bästa tips och råd inför arbetslivet.