09:00 25 apr

kostnadsfritt
kursstudenthalsa@ltu.se
Publicerad: 13 juni 2018

Det är mycket vanligt att känna rädsla för att tala i eller inför en grupp. Talängslan medför att studenter inte kan göra sig själva rättvisa i sitt studiearbete.

Våga Tala-kursen vilar på KBT/ACT-grund och riktar sig till dig som är student på LTU, som upplever svårigheter att tala i eller inför en grupp samt att det blir hindrande i studierna och/eller i vardagen. Under helgkursen arbetar vi med att möta rädslan och obehaget som uppkommer i talsituationer.

Tillsammans utforskar vi upplevelsen och varvar  teori med praktik, övningar, samtal och hemuppgifter.

Helgkursen är kostnadsfri och det ingår kaffe/the samt frukt under båda dagarna. Lunch ansvarar kursdeltagarna för själva.

Helgkursen pågår kl. 09.00-16.00 båda dagarna. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Anmäl dig via mail: kursstudenthalsa@ltu.se. Skriv ditt namn och Våga Tala.