Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Inbjudan till konferensen SMASCO för studenter

Publicerad: 15 oktober 2019

Vill du delta i en internationell konferens? Anmäl dig Nu! Endast ett fåtal platser för studenter och doktorander vid LTU till konferensen SMASCO 2019.

Konferensens inriktning

Presentationer angående den aktuella utvecklingen av smarta byggnadsmaterial och hur man kan utnyttja och maximera deras positiva påverkan på hållbarhet. Konferensen inbjuder till diskussioner och nätverkande för akademi och industri.

SMASCO-konferensen 2019 fokuserar på olika hållbarhetsområden under de tematiska akademiska sessionerna om byggnadsmaterial, nya och rena teknologier, smarta material för konstruktion etc.

Huvudtalare och konferensdeltagare kommer från flera universitet och från mer än 15 olika länder. De kommer att presentera sin forskning och dela sina senaste resultat. En företagssession anordnas också på konferensens tredje dag.

Huvudtalare:

• Prof. Karen Scrivener, Ecole Polytechnique Fédérale de Lausanne, Switzerland
  • Prof. John L. Provis, The University of Sheffield, UK
  • Prof. Erik Schlangen, TU Delft University, Netherland
  • Prof. Mette Geiker, Norwegian University of Science and Technology (NTNU), Norway

Invited speakers:

• Prof. Katarina Malaga, RISE, Sweden
  • Prof. Mirja Illikainen, University of Oulu, Finland
  • Prof. Tomasz Ponikiewski, Silesian University of Technology, Poland
  • Prof. Jeanette Orlowsky, Technical University of Dortmund, Germany
  • Prof. Andrzej Garbacz, Warsaw University of Technology, Poland

Companies

Vattenfall AB, SIKA, Boliden, Lafarge and others

Fördelar med att delta i SMASCO-konferensen 2019:

• Lär dig den senaste utvecklingen inom byggmaterial
  • Möt företag och lär om de senaste tillgängliga kommersiella produkterna / tjänsterna och dina karriärmöjligheter

Observera att studenter som deltar i denna konferens INTE får några ECTS-poäng, men ett intyg om deltagande kommer att tillhandahållas.

Vem kan ansöka?

Studenter och doktorander som är intresserade av ämnet och kommer från LTU är välkomna att ansöka om deltagande i konferensen. Observera att det bara finns 30 platser tillgängliga. Måltider ingår inte i erbjudandet.

Hur ansöker man?

Vi välkomnar studenter att ansöka via webformuläret. För ytterligare frågor eller information, kontakta Ilda Tole (ilda.tole@ltu.se).

Ilda Tole

Tole, Ilda - Doktorand

Organisation: Byggmaterial, Byggkonstruktion och brand, Institutionen för samhällsbyggnad och naturresurser
Rum: F983 - Luleå»