Motorvärmarplatser
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Information om hur du köper säsongskort

Publicerad: 13 november 2017

Här hittar du information om hur du köper ett säsongskort för att parkera på parkeringsplats med motorvärmare i Luleå under perioden 15 oktober-15 april.

Ansökan om säsongskort för parkering med motorvärmare

Nu är leverantören av säsongskorten upphandlad och denna tjänst kommer att tillhandahållas av Parkster AB.

Det kommer att finnas 500 säsongskort tillgängliga och det är endast anställda och studenter vid LTU som kan ansöka om ett säsongskort. Du ansöker om ett säsongskort genom att gå in via länken nedan och fyller i dina uppgifter. För att kunna ansöka om ett säsongskort krävs det att du har registrerat ett konto hos Parkster.

Följande uppgifter ska anges i ansökan:

• E-postadress hos LTU
  • Användarnamn på LTU
  • E-postadress på Parkster-konto – den e-postadress som du har på ditt konto hos Parkster.

Efter att du skickat in ansökan via länken så kommer du att få ett mail inom 24h till din angivna LTU-e-postadress med uppgifter om hur du betalar ditt säsongkort. När säsongskortet är betalt och aktuellt registreringsnummer har lagts in börjar säsongskortet gälla omedelbart. Det är möjligt att byta registreringsnummer för säsongskortet via ditt konto hos Parkster.

Vidare gäller följande:

• Betalning av parkeringsplats med motorvärmare startar i år den 15 november
  • Endast 1 säsongskort per anställd/student.
  • Säsongskortet gäller endast i mån av plats och garanterar inte en parkeringsplats.
  • Säsongskortet gäller för Universitetsområdet Luleå, Zon 1 motorvärmare.
  • Säsongskortet gäller från 15 oktober till och med 15 april.
  • Ordinarie pris är 1800 kr inkl. moms. Kostnaden för säsongen 17/18 är 1500 kr inkl. moms.

Generellt gäller följande regler på universitetets parkeringsplatser:

• Uppställning av fordon får endast ske mellan 06:00 – 22:00 måndag - söndag. Övriga tider skall fordonen vara flyttade för att underhåll av parkering skall kunna ske t.ex. snöröjning, sandning och sopning.
  • Uttagen har spänning påkopplad vid temperatur understigande +-0 grader Celcius. Högsta effektuttag 6 Amp (max 1300 watt).
  • Universitetet ansvarar inte för uppställda fordon.

Obs!
Innan du ansöker om ett säsongskort måste du skapa ett konto hos Parkster
– när du skapar ett konto hos Parkster får du ett välkomst e-post med information om hur Parkster fungerar. När vi behandlat din ansökan om säsongskort kommer du att få ett separat e-postmeddelande med information om hur du gör för att få tillgång till ditt säsongskort.

När 500 personer har fått säsongskort finns det inte fler - det är universitetet som beslutat om antalet säsongskort, och det är inget som Parkster kan påverka.

Kom ihåg att vänta minst 24h på att få mail från Parkster innan du vänder dig till deras kundtjänst.