11:50 29 jan
Johan Olsson
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Johan Olsson - Tankar och verktyg för att vara lyckligare och mer effektiv

29 jan. 2019, 11:50 - 13:00
Luleå , meddelas närmare eventet
Publicerad: 22 november 2018

I samband med Ljusveckan kommer skidåkaren Johan Olsson att dela med sig av sina erfarenheter från idrotten och de modeller och tankemönster som kan hjälpa alla att bli mer effektiva i vardagen – och lyckligare som människor.

Johan Olsson som har både OS- och VM-guld med sig från sin framgångsrika skidkarriär är känd för att inte lämna något åt slumpen. Han har målmedvetet siktat på att lyckas och att nå ända fram. Han har lyckats, han har vunnit och stått högst upp på prispallen. Men vägen dit har inte varit varken enkel eller spikrak. Johan har under lång tid jobbat med mental träning och förmågan att kunna styra och förbättra sitt tankemönster. Under sin karriär har han jobbat tillsammans med sin fru Anna och deras gemensamma mentala coach, Stig Wiklund, med de mål de satt upp. De har utvecklat enskilda handlingsplaner för att nå de uppsatta målen, hur man når framgång samt hur man tacklar motgångar. Johan Olsson vill inspirera andra att börja reflektera över sitt tankemönster, men också ge verktyg för att vara lyckligare och mer effektiv i vardagen.

Johan berättar om sin karriär, hur han har tacklat motgångar, hur han har lyckats, hur det var att lämna familjen i åtta veckor för att leva och träna som en eremit samt hur han tänkte i ledningen av 5-milen i Val di Fiemme.

Varmt välkommen!

 

Taggar