11:50 11 sep

11 sep. 2019, 11:50 - 13:00
Luleå, Aula Aurora
Publicerad: 20 mars 2019

Välkommen på Kickstart med Petter!
I denna föreläsning berättar han personligt och engagerat om sina koncentrations-, läs- och skrivsvårigheter och om hur han på ren vilja och envishet klarade av skolåren. Genom hiphopen byggde han upp sitt självförtroende och hittade också sitt eget sätt att uttrycka sig på.

För att hälsa dig tillbaka till universitetet efter sommaren och inspirera dig i dina fortsatta studier arrangerar vi varje år i september eventet Kickstart.  I denna föreläsning använder Petter exempel från sitt eget liv när han pratar om vikten av att gå sin egen väg och att ha viljan att övervinna sina motgångar. Petter är inte bara en av våra mest framgångsrika artister, han är dessutom både författare och en hyllad företagare. I sina populära föreläsningar hämtar Petter historier från sitt eget liv för att inspirera åhörarna och 2017 vann han utmärkelsen Årets talare.

Vi välkomnar studenter, alumner och personal på denna föreläsning. Varmt välkomna!