Lev ditt liv fullt ut
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Kursserie - Lev ditt liv fullt ut

Publicerad: 27 augusti 2019

Studenthälsan bjuder på en kursserie i 7 fristående delar. Du har möjlighet att gå alla tillfällen, eller enstaka. Ingen föranmälan krävs, kursen är kostnadsfri.

Varje kurstillfälle innehåller en del av mer teoretiskt inslag och en del av mer praktiskt inslag i form av övningar där du själv jobbar med det du tycker är viktigt - utifrån dagens tema.

Torsdagar kl. 15:00-17:00 med start 5 september

Kanske är det så att livet inte riktigt är som du önskar, kanske skulle du önska ett liv med bättre balans.  Kanske vill du hinna med de riktigt viktiga sakerna som du nu bara rusar förbi medan din inre kritiker tjattrar om att du borde göra mer och bättre. Vill du börja göra mer medvetna val, optimera dig och dina resurser så kan det här vara möjlighet för dig att hitta ett sätt att leva livet fullt ut!

För frågor, maila: kursstudenthalsa@ltu.se

Omgång 1: