09:00 20 jan
LARV 2021
LARVs virutella mässa sker den 20 januari 2021 mellan 09.00 och 16.00. Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

LARV:s virtuella karriärmässa

20 jan. 2021, 09:00 - 16:00
Digitalt, fair.larv.org
Publicerad: 8 januari 2021

Starta din framtida karriär med LARV:s virtuella mässa!

LARV har sedan 1973 jobbat för att skapa en plattform där ni studenter kan forma er egna framtid. LARV-mässan är LARVs huvudevenemang. Detta är ett dagsevenemang där representanter från lokala som globala organisationer normalt sett reser till Luleå tekniska universitet för att möta morgondagens kompetens, er campusstudenter.

I år är vi stolta att bjuda in er till den första digitala versionen av LARV-mässan sedan dess grundande! Besök mässan den 20:e januari mellan kl 9-16 från skolbänken, sängen, dina föräldrars vardagsrum eller varför inte skidbacken?

Genom årets digitala plattform har du möjligheten att hitta exjobbet, ansöka efter jobb, ha individuella möten samt chatta med representanter från spännande utställare - allt är bara några klick bort!

Varför ska jag besöka mässan?

1. Skaffa rätt erfarenhet
2. Hitta vilken industri som passar dig
3. Utöka ditt nätverk
4. Hitta relevanta tjänster

Hur deltar jag?

För att delta i mässan måste du göra ett konto på vår plattform. Detta kan göras genom att följa länken nedan och klicka på den röda "Gå med" knappen längst upp till höger på sidan. Du kan sedan registrera dig genom att klicka på den gröna knappen "Registrera". Du kommer då att registreras och en bekräftelse skickas till mejladressen som är länkad till ditt konto. Att delta kostar absolut ingenting!

Du kan höra av dig till LARV via service@larv.org om du får problem med din registrering eller har frågor gällande mässan.