Hoppa till innehållet
Miss Li

LTU Kickoff med Miss Li

Publicerad: 28 augusti 2023

Luleå tekniska universitet bjuder in alla studenter till en kickoff fredag 29 september. Under dagen anordnas en gästföreläsning och aktiviteter, på kvällen bjuds alla studerande in STUK på campusområdet i Luleå för att lyssna på framträdanden av Musikhögskolan och Miss Li.

Anmälan till kvällseventet med Miss Li är stängd. Det kommer att finnas ett fåtal armband vid entrén för personer som inte hunnit anmäla sig. 

Föreläsning om att prestera hållbart

Under dagen gästas vi av Sandra Furulund som föreläser klockan 12.00. Sandra är High Performance Coach, stressrådgivare och företagare. Hon coachar och utbildar ambitiösa personer så att de kan prestera hållbart och slippa onödig stress.

Föreläsningen äger rum i sal B192 i Luleå och sänds via länk i Kiruna D1, Skellefteå A193 och Piteå A134. Deltar du i Luleå krävs anmälan via länk nedan.

Minimässa i Luleå

På campusområdet i Luleå anordnas LTU Kickoff minimässa med över 15 olika utställare. Bland annat har ni chansen att prata med våra kårer, StiL Sportcenter, studenthälsan och Career Center. Mässan pågår mellan 11:00-13:30 i korridoren utanför sal B192 där gästföreläsningen hålls.

Miss Li på STUK

På kvällen bjuder vi in till STUK för en kväll fylld av festligheter. Studenter från Musikhögskolan uppträder och värmer upp publiken inför kvällens huvudakt Miss Li. Därefter fortsätter nattklubben som vanligt. 

På grund av säkerhetsskäl kan vi erbjuda ett begränsat antal biljetter. Först till kvarn gäller. Var beredd att visa upp giltigt LTU-kort och legitimation i entrén. Evenemanget är kostnadsfritt. 

Armbandsutlämning 

För att effektivisera inpasseringen kommer alla att behöva ett festivalarmband. Detta kan hämtas hos STUK enligt tider nedan. Visa upp din bokningsbekräftelse och legitimera dig med giltigt LTU-kort och legitimation. Vid eventet garanteras alla med armband entré fram till 23.00. Därefter släpper vi upp för oanmälda studenter och du med armband har därefter ingen garanterad plats på eventet.

Tider för upphämtning på STUK:
27/9 klockan 08.00-11.00
28/9 klockan 08.00-11.00

OBS! Du som studerar på annan ort har möjlighet att hämta ditt armband i entrén när du anländer till eventet, dock senast 23.00 för att behålla din bokade plats.

Studerar du i Piteå, Skellefteå eller Kiruna?

Du som studerar i Piteå, Skellefteå eller Kiruna erbjuds transport till och från kvällens evenemang på STUK. Du som studerar i Kiruna erbjuds övernattning i delat rum och skjutsas direkt till boendet. Transport och eventuell övernattning är kostnadsfritt och ingår i din anmälan. Se faktaruta för busstider.

Denna sida uppdateras löpande, eventuella ändringar kan förekomma.

Vid frågor kontakta kickoff@ltu.se