Ombyggnation Musikhögskolan

Musikhögskolan etablerar en gemensam serviceingång

Publicerad: 10 januari 2019

Den 21 januari startar en ombyggnation på Musikhögskolan vid Luleå tekniska universitet som kommer att leda till en betydligt högre servicenivå då servicecenter, bibliotek och studenttorg bildar en gemensam servicefunktion.

Den nya servicefunktionen kommer att kunna hjälpa studenter, personal och övriga gäster med många olika ärenden. Mer information om alla tjänster som kommer erbjudas kommer i början av nästa år, men detta kommer att leda till en ännu högre servicenivå. Byggstarten sker den 21 januari och beräknas pågå i 10 veckor.

Biblioteket kommer under en begränsad tid att finnas i lokal A104. Större delen av alla noter och en mindre del kursböcker liksom alla bibliotekets tjänster kommer att vara tillgängliga under golvbytet. Annat material är nedpackat. Det går bra att låna in material från andra bibliotek om något saknas på våra hyllor. Biblioteket har inte möjlighet att hålla meröppet under byggtiden.