Biljettautomat
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Nu är parkeringsautomaterna i bruk

Publicerad: 13 februari 2018

Från och med den 14 februari är samtliga parkeringsautomater i bruk för kortbetalning.

I första hand hänvisas parkörer på universitetsområdet till någon av de betaltjänster som finns tillgängliga via mobiltelefon.

Nu när uppgraderingen av universitetets parkeringsautomater är klar finns även möjligheten att med betalkorten, VISA, Mastercard och Europcard, betala sin parkering i parkeringsautomat.

Parkeringsautomaterna är självinstruerande och tanken är att det ska vara ett biljettlöst system där registreringsnumret på aktuell bil anges. Om man av redovisningsskäl vill få en biljett går det att välja i samband med köp.

På kartan nedan är samtliga parkeringsautomater markerade. I dagsläget finns det 5 parkeringsautomater och ytterligare en parkeringsautomat kommer till våren att placeras ut på parkeringen bakom F-huset.

Parkeringsautomater