Motorvärmarplatser
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Nu kan du ansöka om säsongskort

Publicerad: 4 oktober 2018

Nu är det åter möjligt att ansöka om ett säsongskort för att parkera på parkeringsplats med motorvärmare i Luleå under perioden 15 oktober-15 april.

Ansökan om säsongskort för parkering med motorvärmare

Denna tjänst tillhandahålls av Parkster AB.

Det kommer varje motorvärmarsäsong att finnas 500 säsongskort tillgängliga och det är endast anställda och studenter vid LTU som kan ansöka om ett säsongskort. Du ansöker om ett säsongskort genom att gå in via länken nedan och fyller i dina uppgifter. För att kunna ansöka om ett säsongskort krävs det att du har registrerat ett konto hos Parkster.

För att komma åt ansökningssidan måste du först logga in med ditt Parksterkonto för att sedan på ansökningssidan ange ditt användarnamn på LTU. Notera att detta endast är en ansökan för behörighet till ett säsongskort och ej ett köp.

Efter att du skickat in ansökan via länken så kommer du att få ett mail med en bekräftelse om din ansökan är beviljad. Vid beviljad ansökan kan du köpa säsongskortet från och med den 15 oktober och fram. Köp görs via zonkod 1249, LTU – Motorvärmare Säsongskort 18/19.

Det är möjligt att byta registreringsnummer för säsongskortet via ditt konto hos Parkster.

Vidare gäller följande:

• Endast 1 säsongskort per anställd/student.
  • Säsongskortet gäller endast i mån av plats och garanterar inte en parkeringsplats.
  • Säsongskortet gäller för Universitetsområdet Luleå, Zon 1, parkeringsplats med motorvärmare.
  • Säsongskortet gäller från 15 oktober till och med 15 april.
  • Ordinarie pris är 1800 kr inkl. moms.

Generellt gäller följande regler på universitetets parkeringsplatser:

• Uppställning av fordon får endast ske mellan 06:00 – 22:00 måndag - söndag. Övriga tider skall fordonen vara flyttade för att underhåll av parkering skall kunna ske t.ex. snöröjning, sandning och sopning.
  • Uttagen har spänning påkopplad vid temperatur understigande +-0 grader Celcius. Högsta effektuttag 6 Amp (max 1300 watt).
  • Universitetet ansvarar inte för uppställda fordon.

Obs!

Innan du ansöker om ett säsongskort måste du ha ett konto hos Parkster.

När 500 personer har fått säsongskort finns det inte fler - det är universitetet som beslutat om antalet säsongskort, och det är inget som Parkster kan påverka.

Kom ihåg att vänta minst 24h på att få mail från Parkster innan du vänder dig till deras kundtjänst.