Rikshems studentbostäder
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Ny bostadskö för studentbostäder i Luleå

Publicerad: 5 december 2018

I februari 2019 lämnar Rikshem över förmedlingen av sina studentbostäder i Luleå till Bostad Luleå. Fram till den 15 januari kan du som står i Rikshems bostadskö tillgodoräkna dig din kötid hos Bostad Luleå.

I och med Rikshems samarbete med Bostad Luleå får alla bostadssökande i Luleå tillgång till ett större utbud av lediga studentbostäder. Är du registrerad som bostadssökande i Rikshems studentbostadskö eller bor i en av deras studentbostäder har du möjlighet att tillgodoräkna dig din kötid/boendetid i den nya kön.Övergången till Bostad Luleå gäller endast studentbostäder, övriga lägenheter förmedlas som tidigare via Rikshems egen bostadskö.

Vill du som sökande i Rikshems egen bostadskö för studentbostäder flytta din kötid till Bostad Luleå så måste du själv registrera detta på Mina sidor hos rikshem.se. Senast den 15 januari!

Läs mer på Rikshems webbplats: www.rikshem.se/bostadlulea

Andra studentbostadsförmedlingar:

www.studentbostadsservice.se