07:50 29 nov
Marschalltåg
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Välkommen till ljus i mörkret

29 nov. 2019, 07:50 - 08:10
Luleå, Vintertrappen (soltrappen) mitt emot B-husets huvudentré
Publicerad: 27 november 2019

Tidigt på morgonen, fredagen den 29 november bjuder Luleå tekniska universitet – av tradition – på kaffe och fackeltåg med julsånger av snapsakademien, framför den granpyntade vintertrappen vid B-husets huvudentré.

Få en extra bra start på veckans sista arbetsdag eller skoldag och en påminnelse om att det otroligt nog, snart är jul – och därmed snart ljusare dagar igen.
Varje morgon i december och i början av januari, tänds marschaller på Luleå tekniska universitet. Detta för att studenter och personal ska känna sig extra välkomna till jobbet och lektionerna under årets mörkaste dagar.

Premiärmorgonen, fredagen den 29 november bjuder Luleå tekniska universitet – av tradition – på ett mycket uppskattat stämningsfullt fackeltåg med julsånger av snapsakademien, framför den granpyntade vintertrappen (soltrappen utanför B-huset) och det serveras bullar och varm dryck.

Vid Luleå tekniska universitet i Skellefteå, Kiruna, Piteå och Luleå tänds marschaller denna morgon.