Vad händer efter utfärdad examen?

Din examen registreras i studiedokumentationssystemet Ladok och ditt examensbevis skickas med post till den gällande adress som är registrerad i Ladok.

Att tänka på! Examen finns endast i ett original så var rädd om det. Vid en eventuell förlust av examensbevis kan du ansöka om en kopia av originalet.

Vad betyder alumn?

Ordet alumn kommer från det latinska ordet "alumnus" och betyder lärjunge.  Idag syftar ordet på en före detta student.  Har du en gång läst vid Luleå tekniska universitet så är du en alumn.

Gå med i alumnnätverket!

Alumnnätverket är ett inflytelserikt nätverk med över 30 000 personer som har läst på universitetet. Som medlem får du tillgång till unika erbjudanden och arrangemang.

• Du får inbjudningar till alumnträffar över hela Sverige, till alumnträffarna bjuder vi in intressanta föreläsare eller företag som berättar om sitt rekryteringsbehov
  • En chans att påverka utbudet av kurser som vänder sig till yrkesverksamma
  • Möjlighet till information om fortbildning och kompetensutveckling vid Luleå tekniska universitet
  • Du kan anmäla dig som mentor till våra nuvarande studenter