Hoppa till innehållet
Himmel
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Information från Fastighet och service inför sommaren 2022

Publicerad: 10 juni 2022

Här hittar du information om hur några av avdelningen Fastighet och service tjänster påverkas under sommaren 2022. Det gäller t.ex. låsta entréer, post och gods, schemaläggning, centralverkstaden m.m.

Låsta entréer universitetsområdet Luleå

Från och med den 11 juni till och med den 31 juli kommer vi som vanligt att låsa våra entréer. Undantagna entréer är entré B2 och C11 som har begränsade öppettider i samband med att Biblioteket och Stil har öppet.

Glöm inte att kontrollera att ert LTU-kort fortfarande är giltigt inför sommaren (står längst ner på framsidan av LTU-kortet under "Valid thru") och glöm framförallt inte att ta med er LTU-kortet om ni ska jobba i sommar. 

Vi som jobbar med passerkortsadministration kommer att ha semester under perioden 4 juli - 7 augusti. Under denna tid kommer det att vara möjligt att få hjälp med enklare ärenden hos Service Point. Det kan därför vara bra om ni kan beställa passerkort till eventuella sommarjobbare och entreprenörer innan dess.

Centralverkstaden

Centralverkstaden kommer att hålla stängt under perioden 4 juli - 8 augusti.

​Lokalvård

Under sommaren kommer bemanningen av lokalvården att vara mindre under vecka 27-32. För att minska behovet av städning kommer ett antal toaletter, utom handikapptoaletter, att vara stängda under sommaren. Städning av personalrum kommer att vara prioriterat och under veckorna 29-31 kommer städning det inte att ske någon städning av kontor. Hörsalar, lärosalar och datasalar kommer att vara låsta till och med vecka 31, förutom de lokaler som är bokade. 

​Post och gods

Post- och godsmottagningen i K-huset har begränsade leveranser under perioden 4 juli-12 augusti pga. semesterledighet. Behöver ni vår hjälp med försändelser så finns vi på plats i K-huset mellan kl. 07.00 – 09.00. Intern distribuering och upphämtning av post sker en gång per dag. Paketleveranser sker löpande under dagen i mån av tid.  

Det går alltid bra att ringa oss om ni undrar över något. Telefonnummer 0920-49 39 30.

​Schemaläggning

Ärenden om lokalbokning samt schemaläggning skickas som vanligt till schema-lulea@ltu.se. Ärenden som inkommer under perioden 11 juli - 7 augusti kommer att hanteras succesivt från och med den 8 augusti.

Då schema och lokalbokningar för läsperiod 1 under sommaren endast är tillgängligt för universitetets schemaläggare kan ingen annan än schemaläggarna boka upp lärosalar eller hörsalar för till exempel disputationer.