Himmel
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Information från Inre och yttre miljö inför sommaren 2020

Publicerad: 22 juni 2020

Här hittar du information om hur några av verksamhetsområde Inre och yttre miljös tjänster påverkas under sommaren 2020. Det gäller t.ex. låsta entréer, post och gods, schemaläggning, centralverkstaden m.m.

Låsta entréer universitetsområdet Luleå

Under sommaren kommer vi fortsatt att hålla våra entréer låsta. Undantagna entréer är entré B2, B8 och C11 som har begränsade öppettider.

Glöm inte att kontrollera att ert LTU-kort fortfarande är giltigt inför sommaren (står längst ner på framsidan av LTU-kortet under "Valid thru") och glöm framförallt inte att ta med er LTU-kortet om ni ska jobba i sommar. 

Vi som jobbar med passerkortsadministration kommer att ha semester under perioden 16 juli - 3 augusti. Under denna tid kommer det att vara möjligt att få hjälp med enklare ärenden hos Service Point. Det kan därför vara bra om ni kan beställa passerkort till eventuella sommarjobbare och entreprenörer innan dess.

Centralverkstaden

Centralverkstaden kommer att hålla stängt under perioden 29 juni - 7 augusti.

​Post och gods

Post- och godsmottagningen i K-huset är öppet mellan kl. 07.00-09.00 under perioden 6 - 31 juli. Intern distribuering och upphämtning av post sker dagligen mellan kl. 09.00-15.00. Upphämtad post levereras nästa vardag.  

Med anledning av coronaviruset vill vi begränsa antalet besökare till post- och godsmottagningen och vi ber er därför att använda de nya rutinerna för att skicka gods som ni hittar via länken nedan,

​Schemaläggning

Ärenden om lokalbokning samt schemaläggning skickas som vanligt till schema-lulea@ltu.se. Ärenden som inkommer under perioden 14 juli - 9 augusti kommer att hanteras succesivt från och med den 10 augusti.

Då schema och lokalbokningar för läsperiod 1 under sommaren endast är tillgängligt för universitetets schemaläggare kan ingen annan än schemaläggarna boka upp lärosalar eller hörsalar för till exempel disputationer.