Hoppa till innehållet
Avstängda parkeringar Beta-huset 2021
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Avstängda parkeringsplatser vid B-huset

Publicerad: 3 maj 2021

De två raderna med parkeringsplatser närmast Beta-huset samt de två närmaste entréerna på Beta-huset är stängda med anledning av att Akademiska Hus åtgärdar taket.

På grund av det inläckage som inträffade efter årsskiftet i biblioteket, kommer Akademiska Hus nu påbörja arbete på Beta-husets tak. NCC kommer på uppdrag av Akademiska Hus att utföra åtgärder på den översta takterassen och arbetet påbörjas torsdag vecka 17 (29 april) och pågår till och med september 2021.

Under arbetets genomförande kommer material frekvent att lyftas ner och upp från taket, därför kommer en lyftkran att monteras på parkeringen under vecka 17.

Markerade parkeringsplatser kommer att vara avstängda från och med den 29 april och som längst till och med augusti. Den parkeringsrad närmast studentboendet Polstjärnan kommer att vara tillgänglig för parkering via en ny infart. Transporter till och från soprum/varuintag kommer att fungera.

Markerade entréer mot parkeringen kommer att vara stängda för all annan passage än utrymning. Personer som brukar nyttja dessa dörrar måste under denna tidsperiod välja en annan ingång till Beta-huset.