DropIn
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

CV granskning, Intervjuträning, Karriärsamtal

Rum C923, C-huset, mellan StiL och STUK

CV-granskning

måndagar kan du komma till Career Center då vi har drop-in mellan 9.00-15.00 och få hjälp med ditt CV och ansökningsbrev. Innan du kommer bör du ha förberett dig genom att uppdatera ditt CV och du hittar information om det här:  https://www.ltu.se/student/Tjanster-och-service/karriar/CV-brev-intervju-tips-natverkande-mm/CV-Tips-rad . Ta med dina ansökningshandlingar utskrivna.

Intervjuträning

Har du blivit kallad på intervju och önskar att träna på din intervjuteknik. Du kan boka in en övningsintervju med oss via mail: careercenter@ltu.se

Karriärsamtal

Vill du bolla idéer kring din karriär kan du boka tid med oss: careercenter@ltu.se

 

 

Exjobb

På onsdagar finns det möjlighet att företag kommer på besök och berättar om exjobb de erbjuder för dig som student. Här hittar du allmänna sökportaler för exjobb samt länkar till företag som listar förslag på examensarbeten på sina egna sidor.

Affärsidé

Vissa torsdagar finns det möjlighet att träffa affärscoacher eller lyssna på inspirationsföreläsningar med tema affärsidé, entreprenörskap.

Har du redan en affärsidé - eller är nyfiken på hur man startar ett företag? En affärscoach hjälper dig att strukturera upp idén, hitta vägar framåt, söka finansiärer och få inspiration för att bli en framgångsrik entreprenör. 

Håll utkik efter våra inspirerande föreläsningar i kalendariet.

Du kan även boka tid med någon av affärscoacherna: