Hoppa till innehållet

Green Deal – Site Visits

Den gröna omställningen sker i hela norra Sverige. Rippeleffekterna är stora och genomsyrar regionens alla kommuner, företag och verksamheter. Här kan du som student finna livet; både kvalitativ karriär och hållbart, stimulerande fritidsliv och boende. Låter det spännande? - ta fösta steget till ett spännande del av ditt kommande liv ...

Besök städer i Norr - för din karriär och ditt liv

Med Green Deal - Site Visits får du möjlighet att med egna ögon se vad som händer i just den staden som du är nyfiken på. Ett exklusivt möte med  företagare och kommunrepresentanter. De berättar och visar hur dina möjligheter är just där.

Destinationer

I Boden etableras världens första gröna stålverk, unikt och värdsledande som kommer förändra hela världens stålproduktion. I Luleå finns ett expansivt nätverk och möjligheter att påverka och samverka för att tillsammans driva utveckling i regionen. Malmfälten möjliggör rymdinnovation och järnsvampar. Pajala bryter malm och möjliggöra nya jordartsmetaller. Övertorneå erbjuder fantastiska vyer, fiske och stimulerande arbeten. I Haparanda frodas en gränslös samverkan med Torneå. Var är din plats på kartan för ett liv med stimulerande karriär och boende som inte kostar skjortan.

Ansök till de städer som just du vill utforska, observera att det är ett begränsat antal platser. Urval baseras på angiven motivering. Gå in i repsektive stad nedan och gör din ansökan.

Ansök redan idag!

Luleå kommun
Green Deal - Site Visit: Luleå

Datum och mer info inom kort