11:50 13 sep
Annelie Pompe
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Kickstart: Annelie Pompe: Hitta din inre styrka

13 sep. 2017, 11:50 - 13:00
Luleå, Aula Aurora D550
Svenska

Face your fears - don´t limit yourself - set goals and make it happen

Med ett världsrekord i fridykning till 126 m på ett enda andetag och en toppbestigning av Mount Everest, är Annelie Pompe ett levande bevis på hur långt man kan komma om man bara tränar sin kropp, sitt psyke och sätter tydliga mål.

"Tankarna påverkar allt vi gör. Kroppen och tankarna är det enda i livet vi kan ta kontroll över. Väldigt sällan kan vi styra över de yttre omständigheterna, men vi kan alltid välja vilket förhållningssätt vi vill tackla dem med. Det handlar om attityd och inställning."

Ta ett djupt andetag och följ med på en inspirerande och motiverande föreläsning. Med  bilder, filmklipp och hisnande historier berättar Annelie Pompe om sina äventyr och kopplar samman dem med de insikter, lärdomar och upptäckter hon fått på vägen. Annelie är specialist på målfokusering, rädslor och riskhantering, ledarskap och konsten att vara närvarande. Hon drivs av passion och inspiration, och menar att man kan nå hur långt och högt som helst – om man undviker att begränsa sig. 

Vi bjuder alla anmälda på kaffe/the och vi välkomnar våra alumner på denna föreläsning!

Föreläsningen kommer att sändas live för de som läser på distans. Kontakta susanne.sundstrom@ltu.se för länk senast den 12 sept.