Hoppa till innehållet

Handledning av examensarbeten | Sigma Industry East/North | 2021-11-15

Publicerad: 18 maj 2021

Är du intresserad av extra handledning eller stöd under ditt examensarbete? Vi på Sigma erbjuder Examensarbeteshandledning inom produktutveckling, processteknik och produktionsteknik. Mer specifikt så erbjuder vi handledning i hur man driver projekt samt bistår med den kompetens vi besitter inom företaget. Vi kan också tillhandahålla kontorsplats hos oss i de fall examensarbetet är förlagt på annan ort. Vi förmedlar inga examensarbeten utan vi ser gärna att du har en idé om vad ditt examensarbete ska handla om inom tidigare nämnda områden. Vi kan i vissa fall komma med förslag, hjälpa till med företagskontakt och uppslag men det är bra om du har något i åtanke. Få en bra start på din väg in i arbetslivet, ansök om att få en examensarbeteshandledare från Sigma redan idag.

Sigma i Luleå är ett relativt litet kontor där vi har lyckats skapa en personlig arbetsplats med stor möjlighet att påverka. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som gör att vi skapar trivsel. På kontoret kommer du/ni ha ca 15 kollegor med Johan Lyckestig som konsultchef. Vi tror både på en prestigelös och öppen relation var vi i gruppen kompletterar varandra med olika kompetenser och personligheter. Ledarskap för oss är att stötta, utmana och ge ansvar, röja undan hinder, problem och hålla ihop en helhet och vision.

Erfarenhet, kompentens och personlighet som vi tror du har för att passa i rollen:
• Du läser sista året på exempelvis Maskinteknik, Teknisk design, Brandteknik, Hållbar energiteknik, Hållbar process- och kemiteknik eller Industriell ekonomi
• Stort intresse inom teknik.
• Självgående, driven, prestigelös och vågar fråga om hjälp och råd.

Kontaktperson:
Johan  Lyckestig: johan.lyckestig@sigma.se