Hoppa till innehållet
Kurser på Luleå tekniska universitet

Arbetsmiljö och organisation

7,5 Högskolepoäng, Nybörjarkurs på grundnivå, A0019A
Efter att ha avslutat denna kurs kommer du att ha kunskap och kompetens för att kunna utveckla säkra och friska arbetsplatser som bidrar till ökad kvalité.

I kursen Arbetsmiljö och organisation kommer du att ges möjlighet att utveckla nödvändig kunskap om människans fysiska och mentala förutsättningar så att du efter avslutad kurs har kompetens att utveckla hållbara processer, organisationer, tekniska system, produkter och arbetsplatser anpassade till användarens förmågor och behov. Bra anpassade miljöer, produkter och organisationer leder till ökad produktivitet och kvalité och minskar risken för olycksfall och sjukskrivningar i arbetslivet.

Anmälan

Vill du veta mer om kursen?

I kursplanen beskrivs exempelvis kursens mål och innehåll samt kurslitteratur. Eftersom en kursplan kan förändras visas alltid information om när revidering har skett och för vilken period som kursplanen gäller för. Senast tio veckor innan kursstart skall en aktuell kursplan finnas publicerad.

Vanliga frågor om studier

Här hittar du vanliga frågor om hur det är att studera vid Luleå tekniska universitet.

Q  Hittar du inte svaret på din fråga?

Frågor om kursen

Har du detaljfrågor om kursen som du inte hittar svar på under kurssidorna eller i kursplanen, tveka inte att kontakta oss.

Therese Öhrling

Therese Öhrling, Universitetslektor

Organisation: Arbetsvetenskap, Människa och teknik, Institutionen för ekonomi, teknik, konst och samhälle
Telefon: 0920-492593