Hoppa till innehållet
Kurser på Luleå tekniska universitet

Entreprenörskap och affärsplanering

7,5 Högskolepoäng, Nybörjarkurs på grundnivå, E0007N
Affärsplanering är en central aktivitet i att starta och driva ett företag. I kursen får du möjlighet att utveckla och träna dina förmågor att identifiera, utveckla och kommunicera affärsmöjligheter genom affärsplanering.

I kursen ges du möjlighet att lära dig metoder för att identifiera och utveckla en genomförbar affärsidé och att genomföra centrala analyser för att värdera den framtagna affärsidén. Inklusive exempelvis analyser av marknad, konkurrenter, och ekonomi. Kursen är webbaserad och bygger i stor utsträckning på självstudier enligt anvisningar. Kursen examineras genom en skriven affärsplan med tillhörande pitch - muntlig presentation.

Anmälan

Vill du veta mer om kursen?

I kursplanen beskrivs exempelvis kursens mål och innehåll samt kurslitteratur. Eftersom en kursplan kan förändras visas alltid information om när revidering har skett och för vilken period som kursplanen gäller för. Senast tio veckor innan kursstart skall en aktuell kursplan finnas publicerad.

Vanliga frågor om studier

Här hittar du vanliga frågor om hur det är att studera vid Luleå tekniska universitet.

Q  Hittar du inte svaret på din fråga?

Frågor om kursen

Har du detaljfrågor om kursen som du inte hittar svar på under kurssidorna eller i kursplanen, tveka inte att kontakta oss.

Jeaneth Johansson

Jeaneth Johansson, Professor

Organisation: Entreprenörskap och innovation, Industriell ekonomi, Institutionen för ekonomi, teknik, konst och samhälle
Telefon: 0920-492364