Utbwebben - defaultbild för kurser swe

Musikdata

7,5 Högskolepoäng, Nybörjarkurs på grundnivå, F0141G
Kursen för dig som vill lära dig mer om användningsmöjligheterna av datorn som verktyg i musikundervisning och musikproduktion.
Kursen vänder sig till dig som jobbar som musiklärare eller är intresserad av att lära sig mer om musikdata. I kursen kommer vi att jobba med inspelning, ljudbearbetning och notskrift med hjälp av datorprogram ex. Garageband, Logic och Sibelius. Du för möjlighet att studera hur man kan spela in låtar, arrangemang och backtracks samt att lära sig att skriva noter och kompskisser med hjälp av Sibelius.

Vill du veta mer om kursen?

I kursplanen beskrivs exempelvis kursens mål och innehåll samt kurslitteratur. Eftersom en kursplan kan förändras visas alltid information om när revidering har skett och för vilken period som kursplanen gäller för. Senast tio veckor innan kursstart skall en aktuell kursplan finnas publicerad.

Vanliga frågor och svar

Vanliga frågor

Q  Hittar du inte svaret på din fråga?

Frågor om kursen

Har du detaljfrågor om kursen som du inte hittar svar på under kurssidorna eller i kursplanen, tveka inte att kontakta oss.

Robert Svensson, Universitetslektor

Organisation: Musikalisk gestaltning, Musik och dans, KKL Musik, medier och teater, Institutionen för konst, kommunikation och lärande
Telefon: 0911-72661
Rum: H124 - Piteå»