Utbwebben - defaultbild för kurser swe

Musikdata 2

7,5 Högskolepoäng, Fortsättningskurs på grundnivå, F0167G
Kursen vänder sig till dig som vill utveckla användningsmöjligheterna av datorn som verktyg i musikundervisning och musikproduktion.
I kursen studeras inspelning, ljudbearbetning och notskrift med hjälp av datorprogrammen Logic och Sibelius. Du får möjlighet att studera och utveckla dina kunskaper och färdigheter i hur man kan spela in låtar, arrangemang och backtracks samt att utveckla kunskaperna i användande av notskrivningsprogrammet Sibelius.
Kursen kräver att studenten har egen tillgång till Logic X och Sibelius 7

Vill du veta mer om kursen?

I kursplanen beskrivs exempelvis kursens mål och innehåll samt kurslitteratur. Eftersom en kursplan kan förändras visas alltid information om när revidering har skett och för vilken period som kursplanen gäller för. Senast tio veckor innan kursstart skall en aktuell kursplan finnas publicerad.

Vanliga frågor och svar

Vanliga frågor

Q  Hittar du inte svaret på din fråga?

Frågor om kursen

Har du detaljfrågor om kursen som du inte hittar svar på under kurssidorna eller i kursplanen, tveka inte att kontakta oss.

Robert Svensson, Universitetslektor

Organisation: Musikalisk gestaltning, Musik och dans, KKL Musik, medier och teater, Institutionen för konst, kommunikation och lärande
Telefon: 0911-72661
Rum: H124 - Piteå»