Hoppa till innehållet
Kurser på Luleå tekniska universitet

Mobilkamerans möjligheter - stillbild

7,5 Högskolepoäng, Nybörjarkurs på grundnivå, N0030F
Ta bättre bilder med mobilen.

Den bästa kameran är den som du alltid har med dig. Aldrig förr har det tagits så mycket bilder med mobiler, vilket inte minst syns i sociala medier. Kvaliteten har också ökat ordentligt och idag går det att ta bilder med mobilkameran som tidigare inte var möjliga.
I den här kursen får du utveckla ditt bildseende och bildskapande baserat på vad du kan göra med mobilkameran och enklare redigeringsprogram. Grunderna för komposition och tekniken bakom bilden gås igenom med fokus på att du ska bli en bättre fotograf.
Kursen ges helt på distans.


Anmälan

Vill du veta mer om kursen?

I kursplanen beskrivs exempelvis kursens mål och innehåll samt kurslitteratur. Eftersom en kursplan kan förändras visas alltid information om när revidering har skett och för vilken period som kursplanen gäller för. Senast tio veckor innan kursstart skall en aktuell kursplan finnas publicerad.

Vanliga frågor om studier

Här hittar du vanliga frågor om hur det är att studera vid Luleå tekniska universitet.

Q  Hittar du inte svaret på din fråga?

Frågor om kursen

Har du detaljfrågor om kursen som du inte hittar svar på under kurssidorna eller i kursplanen, tveka inte att kontakta oss.

Ulrika Lindgren

Ulrika Lindgren, Universitetsadjunkt, Utbildningsledare program Medie och kommunikationsvetenskap

Organisation: Medie- och kommunikationsvetenskap, Musik medier och teater , Institutionen för ekonomi, teknik, konst och samhälle
Telefon: 0911-72648
Rum: L217 - Piteå»