Hoppa till innehållet
Kurser på Luleå tekniska universitet

Naturorientering och teknik för grundlärare 4-6. del 1

15 Högskolepoäng, Fortsättningskurs på grundnivå, U0027P
Det här är en kurs för den som är intresserad av elevers lärande i naturvetenskap och teknik i årskurs 4-6. Kursens utgångspunkt är gällande kursplaner i naturorientering och teknik för den aktuella åldersgruppen.

Det här är en kurs för den som är intresserad av elevers lärande i naturvetenskap och teknik i årskurs 4-6. Kursens utgångspunkt är gällande kursplaner i naturorientering och teknik för den aktuella åldersgruppen. Om kursen kompletteras med U0026P  Natur och teknik i årskurs 4-6 Del II 15 hp  motsvarar den de krav som ställs för behörighet upp till årskurs 6 inom ämnesområdet. I undervisningen varvas teoretiska moment med många praktiska och laborativa inslag såväl inom- som utomhus. Kursen bedrivs på distans och på kvartsfart. Konkret innebär  detta fysiska träffar i Luleå i form av  2-3 sammanhängande dagar vid 5 tillfällen under året.  Mellan träffarna får deltagarna nätbaserad handledning i sina självstudier¨. 

Anmälan

Vill du veta mer om kursen?

I kursplanen beskrivs exempelvis kursens mål och innehåll samt kurslitteratur. Eftersom en kursplan kan förändras visas alltid information om när revidering har skett och för vilken period som kursplanen gäller för. Senast tio veckor innan kursstart skall en aktuell kursplan finnas publicerad.

Vanliga frågor om studier

Här hittar du vanliga frågor om hur det är att studera vid Luleå tekniska universitet.

Q  Hittar du inte svaret på din fråga?

Frågor om kursen

Har du detaljfrågor om kursen som du inte hittar svar på under kurssidorna eller i kursplanen, tveka inte att kontakta oss.

Gunnar Jonsson

Gunnar Jonsson, Biträdande professor

Organisation: Pedagogik, Pedagogik, språk och ämnesdidaktik, Institutionen för hälsa, lärande och teknik
Telefon: 0920-491532