Sofie Predikaka

Sofie började på utbildningen 2010.
”Just nu arbetar vi i klassen med att planera inför ett evenemang vi produktionsleder inför LTUs 40 årsjubileum. Vi gör produktionen tillsammans med en lokal entreprenör. Vi har gemensamt spånat fram tematiseringen och hur själva gestaltningen skall iscensättas under produktionen. Det är så himla roligt att få vara med och skapa. Allvarligt talat så har jag aldrig vart så kreativ som jag är här på utbildningen. Jag får verkligen nya affärsidéer varje dag! Miljön här på skolan är fantastiskt! Det är så lätt att samarbeta med andra utbildningar och ta del av andra studentens kunskaper och färdigheter. ”

”Det bästa med vår utbildning är att det finns så mycket valmöjligheter. Under utbildningen har vi tid att hitta den egna vägen genom den kreativa och kulturella näringen. Det känns också som att jag får ta del av någonting som gör att min kunskap blir väldigt speciell och det är guld värt. Dessutom samarbetar vi ständigt i nya konstellationer och projekt vilket känns som en bra erfarenhet inför framtiden.”

”Under min tid i Piteå har jag har lärt mig att älska snö! Nu väntar jag bara på vintern så att jag kan åka skidor, det har jag nämligen också lärt mig här. Vintrarna är idylliska. Snön ligger vit och man kan vara ute hela dagarna å så norrsken, WOW! ”

Publicerad: 6 februari 2012

 

Luleå tekniska universitet är i stark tillväxt med världsledande kompetens inom flera forskningsområden. Vår forskning bedrivs i nära samarbete med företag som Bosch, Ericsson, Scania, LKAB, SKF och ledande internationella universitet. Luleå tekniska universitet omsätter totalt 1,6 miljarder kronor per år. Vi är idag 1 700 anställda och 15 000 studenter.

 

Luleå tekniska universitet • 971 87 Luleå • Organisationsnummer: 202100-2841 • Telefon: 0920 49 10 00 • Fax: 0920 49 13 99 • Studenttorget: 0920-49 20 00
E-post allmänna ärendenFrågor om studier • Om webbplatsen  • © Luleå tekniska universitet 2017