Hoppa till innehållet
Studentkalender
Background blue particles and sparkles
Avslutningsceremoni Luleå

Sista anmälningsdatum 31 oktober

Så var LTUfestivalen

Bläddra i bildspelet och återupplev LTUfestivalen

Student telefon
Student, få access till fyra nyhetssiter gratis

Universitetet och Norrmedia ger dig som student gratis nyheter från fyra lokala tidningar: Kuriren, Piteå-Tidningen, NSD och Norran.

Rune och Märta Ströms stiftelse

Stiftelsen kommer att dela ut fyra stipendier à 15 000 kr under år 2022 för att uppmuntra studenter till goda prestationer gällande studierna. Stipendiet ska användas för kommande studier. Sista ansökningsdatum: 15 oktober.

Crosstrainer på ett gym Foto: Mostphotos
Prova på Gruppträning

Vill du komma igång med träning? Träffa andra studenter? Men har inte vågat dig iväg på ett gruppträningspass tidigare? Perfekt! Nu kan du prova på gruppträning med Studenthälsan!

Skog, joggare, springer, orientering, höst Foto: Pixabay
Universitetsorienteringen startar!

På måndag 29:e augusti startar höstens Universitetsorientering! Medarbetare, studenter och även externa deltagare är hjärtligt välkomna att deltaga på detta öppna LTU-event! Välkomna ut i skogarna kring Luleå

Årets innovatör 2022
Nominera din kandidat till Årets Innovatör 2022

Känner du en student, anställd eller forskare vid Luleå tekniska universitet som tagit en idé vidare för samhällets bästa? Då borde du nominera dem till Årets Innovatör!

Bild på nya studenter
Nya studenterna på plats

Äntligen har vi fått välkomna våra nya studenter till Luleå tekniska universitet. Vi fångade upp några studenter innan de gick in i Ljusgården för en introduktion till universitetet och det liv som väntar dem hos oss.

Mentorskap
Mentorskapsprogrammet

Luleå tekniska universitet driver ett mentorskapsprogram där du som student kan få en mentor i arbetslivet, någon att bolla tankar och idéer kring framtiden med och en person som kan fungera som dörröppnare vad gäller exjobb/uppsatser, anställningar och ett utökat kontaktnät.

Karriärsplanering
Karriärplanering: En strategisk start på din framtid

En kurs i karriärplanering utvecklat av Career Center! Gratis under 3 veckor.

Annonsportalen LTU
Annonsportalen

Här hittar du exjobb, praktik och jobbmöjligheter. Knyt kontakter mot världen utanför universitetet och hitta spännande vägar in i ditt framtida yrkesliv.

Foto: Pixabay
Invasionen av Ukraina

Samlad information till medarbetare och studenter avseende situationen i Ukraina. Expertlista för journalister inom områden som – direkt och indirekt – berörs av invasionen.

Vad är diskriminering
Trygg på universitetet

Luleå tekniska universitet ska vara fritt från diskriminering och trakasserier. Här finns information och kontaktvägar för dig som behöver rapportera om något du varit med om eller sett någon annan utsättas för, så att universitetet kan vidta åtgärder.

Infographics brand olycka
När något hänt

Information om du eller verksamheten drabbats av oförutsedd händelse som behöver hanteras eller rapporteras

Foto: Petra Älvstrand
Kontakta Service Point

ORDINARIE ÖPPETTIDER Vardagar 8.00–15.00 Telefon: 0920-49 10 00