Hoppa till innehållet
Utbwebben - defaultbild för kurser swe

Fysioterapi: Grundläggande akupunktur

7,5 Högskolepoäng, Fortsättningskurs på grundnivå, S0093H
Kursens mål är att ge kunskaper för att kunna tillämpa akupunkturbehandling och bedöma indikationer och kontraindikationer för akupunkturbehandling utifrån en patients/klients hälsotillstånd samt vetenskapligt stöd för detta.

Efter avslutad kurs skall studenten med vetenskapligt förankring, utifrån gällande lagar och förordningar med ett etiskt förhållningssätt kunna: 
1: Tillämpa akupunkturbehandling
2: Bedöma vetenskaplig evidens, indikationer och kontraindikationer för akupunkturbehandling utifrån en patients/klients hälsotillstånd, målsättning och kontext samt de egna kunskaperna och förutsättningarna för att ge akupunkturbehandling.

Anmälan

Vill du veta mer om kursen?

I kursplanen beskrivs exempelvis kursens mål och innehåll samt kurslitteratur. Eftersom en kursplan kan förändras visas alltid information om när revidering har skett och för vilken period som kursplanen gäller för. Senast tio veckor innan kursstart skall en aktuell kursplan finnas publicerad.

Vanliga frågor

Q  Hittar du inte svaret på din fråga?

Frågor om kursen

Har du detaljfrågor om kursen som du inte hittar svar på under kurssidorna eller i kursplanen, tveka inte att kontakta oss.

Stina Rutberg

Stina Rutberg, Biträdande professor, Utbildningsledare forskarutbildningen vid inst. för Hälsovetenskap

Organisation: Fysioterapi, Hälsa Medicin och Rehabilitering, Institutionen för hälsovetenskap
Telefon: 0920-493225
Rum: S115 - Luleå»