Hoppa till innehållet

Så ansöker du till musik, konstnärlig kandidat

Publicerad: 23 januari 2020

Anmälan till utbildningsprogram görs på www.antagning.se senast 16 januari 2023. Genom antagningsproven – som är urvalsgrundande – prövas den särskilda behörigheten. Information om antagningsprov och hur du anmäler dig till antagningsprov finns på respektive inriktnings websida.


Hur söker jag?

Anmälan till utbildning gör du via www.antagning.se.

Kom ihåg att du måste vara noga med hur du prioriterar i din ansökan. Om du blir antagen till den utbildning du angett som högsta prioritet stryks du automatiskt från övriga sökalternativ. Om du blir antagen till den utbildning du angett med lägre prioritet står du kvar som reserv på högre sökalternativ men alternativen under stryks.

 

Antagningsprov våren 2023 

Utskick görs till den e-postadress som finns angiven på antagning.se. Kontrollera gärna att den stämmer.

Anmälan till antagningsprov är en försäkran att du kommer att genomföra provet. Till flera av inriktningarna behöver du komplettera din försäkran med uppgifter om vad du har tänkt framföra inför juryn. Se respektive inriktning.

Arbete pågår med att uppdatera provinformation för våren 2023.

 

Funktionsnedsättning

Om du har en dokumenterad funktionsnedsättning har du möjlighet att få stöd i samband med antagningsproven. För att få adekvat stöd behöver du anmäla detta i samband med anmälan till antagningsprov.

Så ansöker du till de olika inriktningarna

Har du frågor?

Björn Hällis

Hällis, Björn - Universitetslektor, Meriterad lärare

Organisation: Musikalisk gestaltning, Musik medier och teater , Institutionen för ekonomi, teknik, konst och samhälle
Telefon: 0911-72683